Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-content/themes/dailynews/widgets/popular-posts.php on line 83 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-content/themes/dailynews/widgets/video.php on line 106 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in SnoopyIndustries_Widget_Dribbble_Shots is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in PopularPosts is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Si_SidebarHTMLVideoPlayer is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 » 10 weken, 10 kerken – Week 1 De PopUpKerk

Please Wait...

10 weken, 10 kerken – Week 1 De PopUpKerk

By | 31 januari 2015
4 Comments
 • author avatar
  Liz 5 jaar ago Beantwoorden

  Heel interessant en goed stuk. Maakt me enorm nieuwsgierig, dus kan niet wachten op je volgende verhaal.

 • author avatar
  Tansingh 5 jaar ago Beantwoorden

  Boeiend verhaal. Ben benieuwd naar vervolg…

 • author avatar
  Job 5 jaar ago Beantwoorden

  Ik ben wel benieuwd waarom je hiermee begonnen bent, m.a.w. waar je zelf naar op zoek bent, en waarom. Hopelijk kom je hier nog op terug. Verder hoop ik dat je een keer naar sundayassembly.com gaat, omdat ik nieuwsgierig ben naar dat fenomeen.

  • author avatar
   Devika 5 jaar ago Beantwoorden

   Goede tip, Sunday Assembly! Ik ga eens kijken of die er nog tussen past.
   En ik ben nog voor mezelf aan het formuleren waarom ik dit nou precies doe, maar het antwoord volgt zeker nog :).

Leave a Comment