Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-content/themes/dailynews/widgets/popular-posts.php on line 83 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-content/themes/dailynews/widgets/video.php on line 106 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in SnoopyIndustries_Widget_Dribbble_Shots is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in PopularPosts is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Si_SidebarHTMLVideoPlayer is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/1/d/b/somethingrighteous.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 » 10 weken, 10 kerken Week 6 – De Sathya Sai Baba groep

Please Wait...

10 weken, 10 kerken Week 6 – De Sathya Sai Baba groep

By | 17 april 2015
2 Comments
 • author avatar
  Hansje Brinker 5 jaar ago Beantwoorden

  Hi,

  Wederom een aardig artikel!

  Niet om je voor het hoofd te stoten en je goede ervaringen binnen deze beweging te kleineren, maar je weet toch wel dat Sai Baba helemaal niets kon materialiseren? Het zijn gewoon goedkope goocheltrucs die makkelijk te herkennen zijn indien je de verschillende clipjes op bijvoorbeeld You Tube bestudeerd. Er zijn zelfs wat documentaires over gemaakt. Ook over zijn misbruik met jonge jongetjes…….

  Maar hé, ga door met je onderzoek en haal er dat uit wat bruikbaar en goed is.

  Vriendelijke groet.

  Hans.

  • author avatar
   Devika 5 jaar ago Beantwoorden

   Hoi Hans!

   Je mag me zeker voor het hoofd stoten hoor, haha. Je hebt gelijk, ik ben in deze natuurlijk bevooroordeeld.
   Mijn ouders zijn afgestapt van het volgen van Baba toen de geruchten over misbruik begonnen. Velen hebben dus gekozen dit niet te geloven.

   Lastig om iemand van een voetstuk af te halen, soms. Ook al weet je dat het wel moet!

   Dank voor het lezen :).
   Devika

Leave a Comment